29 Март 2024

Вие сте тук

Какво не знаем за социалните медии?

09.04.2010

THExperts

Да си призная, съвсем не ми се искаше да захващам темата за социалните медии - толкова експлоатирана и толкова преекспонирана, че ти се струва трудно да кажеш нещо ново и смислено.

В същото време, губейки си времето из мрежата в опит да набавя повече информация за това дали и как българските хотели и ресторанти използват социалните мрежи и социалните медии, установих, че доста малко ги използват, а дори и онези, които го правят, не са съвсем наясно какво правят, защо го вършат и как биха могли да ги използват най-ефективно.

Оказа се, че хората или ги недооценяват, или им възлагат прекалено много надежди, или пък ги използват съвсем не по прездназначение.

Точно затова темата за социалните мрежи и социалните медии ще бъде един от акцентите в семинара, който подготвяме в края на април (ако случайно сте пропуснали  информацията за него, можете да я видите тук или да се обадите на 0898 520242 и 0886 045902)

 Щеше ми са да имаме поне един ден, за да си говорим за тях, но ще трябва да ограничим дискусията в няколко часа, защото ще обсъждаме още толкова много неща, свързани с ефективните комуникации!

Всъщност, знаете ли каква е разликата между социални мрежи и социални медии? Ако не, не се притеснявайте, тъкмо ще го научите. Ще се запознаете с добри и лоши практики в областта на маркетинга и комуникациите и ще научите  как да пишете „гостоцентрични” оферти и нюзлетъри.  

 А засега ви предлагам да видите и чуете един забавен клип, чиито автори са Пийт и Вики Кодела и в който с много хумор и разбиране се  пее точно за онова, за което ще си приказваме.  

Надявам се, че ще ви хареса!




THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed