19 Апр. 2024

Вие сте тук

Какво най-много дразни гостите в хотела

17.04.2013

Мръсни хавлиени кърпи и спално бельо са нещата, които предизвикват най-голямо възмущение на туристите. Това показва проучване на застрахователната компания Direct Line , което изясни какво най-много дразни гостите на хотела.

 

В резултат на проучването, което е включило 2000 британци, компанията съобщи, че туристите много се дразнят също от шумни съседи и строителни дейности близо до хотела. Безвкусната храна в ресторанта и натрапчивото предлагане на екскурзии и допълнителни мероприятия също нервират гостите. Освен това туристите се вбесяват, когато други гости на хотела от ранни зори окупират най-добрите места край басейна или на плажа, оставяйки хавлиените си кърпи върху шезлонгите.

 

Преди година автор на изданието Telegraph Travel сподели собствения си „черен“списък на проблемите в хотела. Читателите веднага реагираха с коментари, в които изброяваха какво не харесват в хотела. Те се оплакваха, че за да превърнеш креслото или дивана в допълнително легло, трябва да тренираш бодибилдинг, а за да разбереш как се управляват кранчетата в банята – да си инженер. Гостите се дразнят от загънатая като триъгълник край на тоалетната хартия, тъй като много от гостите не разбират защо е избран точно този начин.

 

Освен това туристите масово се оплакват от скъпия интернет, от неудобните часове за настаняване и напускане на хотела, от свръхуслужливи сервитьори, от ключ-картите, с които се отварят вратите на хотелските стаи, както и от шумните климатици.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed