20 Апр. 2024

Вие сте тук

Какво забравят гостите в хотела?

17.01.2011

THExperts

 Какво най-често забравят гостите, напускайки хотела? Отговорът е какво ли не, показва публикуваният от Travelodge традиционент рейтинг на най-необичайните предмети, които биват забравяни от пътешествениците.

Не е учудващо туристът да забрави в хотела тоалетни принадлежности, дрехи и обувки, телефони. Понякога обаче камериерките намират най-неочаквани предмети, които е трудно да бъдат забравени.

Така например, служителите на един хотел били изненадани, когато намерили в стаята забравено златно чене на стойност 10 хил. Долара.

Друга изненада във вид на антикварен люлеещ се стол очаквал камериерка на друг хотел. Още по-изненадващо било нейна колежка да открие в хотелската стая няколко далека /измислена раса извънземни от сериала „Доктор Кой“/, всеки от които бил с човешки ръст.

Други „открития“ в хотелските стаи са Rolex, струващ 75 хил. долара; хвърлен в кошчето за боклук книжен пакет с 15 хил. Долара в него; и 1,5 хил. долара на монети. Персоналът на хотелите се чуди и как е възможно да си заминеш от хотела, като забравиш в стаята си ключ от Rolls Royce Phantom или Ferrari Testarossa.

Специално място в списъка на забравените „вещи“ заемат домашните любимци – кучета, котки, какаду, канарчета. Но най-голям шок предизвикала акула, оставена във ваната на хотелската стая в хотел Tívoli Marina Vilamoura в Алгарве. Изненадващото е, че акулата оцеляла, въпреки че ваната била пълна с прясна вода. Благодарение на действията на персонала на хотела тя била върната скоро в естествената си среда.


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed