24 Апр. 2024

Вие сте тук

Какво видяха руските туроператори в България

23.06.2016

Лоша анимация, липса на ВИП-обекти със стандарти, които се изискват от богатите руснаци, качество на сервиза и допълнително заплащане за чадърите и шезлонгите на плажа са основните недостатъци на българските курорти. Това е основният извод след посещението в България на 30 директори на водещи туристически фирми в Русия, съобщи изданието TourDom.ru.  Те бяха тук преди седмица по покана на българските си партньори и разгледаха курортите по Северното Черноморие.

 

Цената и инфраструктурата на курортите просто задължава туроператорите да включат дестинацията като основна, смятат руските туроператорите. На срещите с домакините си те чуха, че различните курорти обръщат голямо внимание на отзивите и предложенията, свързани с подобряването на обслужването.  

 

 Повечето туроператори споделиха пред изданието, че ще препоръчват на туристите си почивка в България. „Преоткрих за себе си България, от днес започвам горещо да я препоръчвам на клиентите си, като им разкажа за невероятните плажоне, необикновената кухня и високото ниво на обслужването“, казва туроператорка от руския град Калуга.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed