28 Март 2024

Вие сте тук

Икономични системи за отопление показват на Есенния панаир в Пловдив

30.08.2012

 

 

 

Котел за твърдо гориво с електронно управление BURNiT WBS Active, предназначен за отопление на средни и големи помещения, ще бъдае показан на Международния технически панаир в Пловдив. Той ще се проведе от 24 до 29 септември 2012 г., като досега заявки за участие са подали фирми от 42 държав, съобщиха от панаира. Котелът е новост от европейски мащаб в рамките на Международната изложба за енергетика и екология „Енеко“. Към него може да се монтира газова, нафтова или пелетна горелка.


Модерни икономични системи за отопление и климатизация ще демонстрират над 40 изложители, които са сред участниците в „Енеко“. Една от тях е системата за централна вентилация на жилищни и бизнес сгради „Mono tube UltraSilence system ELS“ - европейска новост, представена от българската фирма „Фидокс“. Оборудването е програмирано за 20 операции, а елегантната визия на вентилиращите тела им е спечелила редица отличия за дизайн.

 

Новост за европейския пазар са и апаратите за пречистване на питейна вода за бита на италианската компания „RG Italia Production”. Те съвместяват два метода за обработка, поставят се лесно навсякъде като домакински уред.

 

Това са част от модерните продукти, които ще може да се видят в Международната изложба за технологии и управление на водите „Акватех“. Повечето фирми са ориентирани към съвременните методи и техника за пречистване на битови, промишлени и дъждовни води. Станции, базирани изцяло на биотехнологии и работещи без ток, презентира българската фирма „Биорок“. Новост за нашия пазар са измервателните уреди за определяне на състава и качеството на водата, които предлага компанията от Китайско Тайпе „Гон До Електроник“.

 

Освен разработки за екологията, енергетиката и водите, в най-големия форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа ще бъдат показани най-новите тенденции в областта на машиностроенето, строителството, химията, електротехниката и електрониката, информационните технологии, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, минната промишленост. Очаква се над 100 000 гости от страната и чужбина да посетят изложението, което се организира от Международен панаир Пловдив.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed