26 Апр. 2024

Вие сте тук

Източноевропейската конференция на игралната индустрия отново събира елита на игралния бранш в София

16.10.2014

Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS)отново ще събере в София водещи регулатори, оператори, производители, юристи, специалисти от региона и света, за да обсъдят променящите се игрални стандарти, регулаторните процеси и маркетингови перспективи, свързани с развитието на бранша в Източна Европа. Седмото издание на водещия регионален игрален форум ще се състои на 20-21 октомври 2014 г. в София паралелно с Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия BEGE Expo.

 

Източноевропейската  конференция на игралната индустрия (EEGS) има амбицията да събере на едно място специалисти и изтъкнати представители на игралния и развлекателен сектор, като им предостави платформа за дискусии и обмен на идеи. За седма поредна година конференцията предлага алтернативна гледна точка към последните нововъведения и тенденции в игралния сектор. Специален акцент ще бъде поставен на дискусията за законовите регулации в игралния бизнес, социално отговорната игра, онлайн игрите и игралния туризъм. Тази година конференцията ще премине с почетното участие на Хари Теминк, представител на Европейската комисия.

 

Във фокуса на дневния ред са теми като променящите се игрални стандарти у нас и в Европа във връзка с навлизането на новите технологии и онлайн залаганията, предизвикателствата в регулацията и сътрудничеството между институциите в светлината на приоритетите на ЕС. Те ще бъдат представени от водещи експерти и представители на най-авторитетните международни игрални институции, браншови асоциации и регулатори.

 

През първия ден на форума специалисти от Западна Европа ще анализират новите регулаторни проблеми в игралната онлайн индустрия по време на панел с подкрепата на Gambling Compliance. Вторият ден ще бъде посветен на игралния туризъм, покера и бъдещето на лотариите. Ще бъдат разгледани перспективите и потенциала на игралния туризъм на Балканите и в частност в България. Специално внимание ще бъде отделено на решенията, тенденциите и добрите практики за отговорна игра в офлайн и онлайн сектора. В рамките на форума ще се състои и вече традиционната кръгла маса на операторите с представители на Държавната комисия по хазарта.

 

EEGS е инициатива на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия (БТАПОИИ) и вече 7 години събира асоциации, регулатори и професионалисти от Югоизточнa Европа, за да дискутират стратегии и тенденции от игралната индустрия. През годините конференцията се утвърди като важен форум, получавайки подкрепата на експерти от множество страни в региона и от цял свят, сред които България, Румъния, Словения, Гърция, Сърбия, Латвия, Хърватия, Унгария, Австрия, Македония, Чехия, САЩ, Русия, Украйна, и привличайки лектори от международни асоциации като EUROMAT, IAGA,  GREF, IMGL, RGA, ESSA.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed