19 Апр. 2024

Вие сте тук

Иво Маринов ще участва в Световното изложение за конгресен туризъм във Франкфурт

23.05.2012

 Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов и директорът на Дирекция «Маркетинг, реклама и информация в туризма» Анелия Генова ще участват в политически форум на Световното изложение за конгресен туризъм. Дискусията ще се проведе на 22 май 2012 г. във Франкфурт, Германия.


Тази година срещата е на тема “Икономиката на познанието”. Всяка страна ще представи своята стратегия за създаване на работни места, генериране на богатство, окуражаване на частния сектор за инвестиции, развитие на туризма и разширяване на местната икономика на познанието като резултат от развитието на конгресния туризъм.


На 23 май 2012 г. Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще организира пресконференция за новите тенденции и възможности за България за целогодишна туристическа дестинация, съвместно с FRAPORT AG. Представянето е насочено главно към по-висок клас туристи – голф, и балнео и СПА туризъм.


Съвместната инициатива между МИЕТ и FRAPORT AG е един от най-добрите начини за популяризиране на българския туризъм сред хората от всички точки на света. Всеки месец през терминалите на второто по натовареност летище в Европа преминават повече от 4 милиона пътници от цял свят, заедно с още 1.5 милиона посетители и посрещачи.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed