27 Апр. 2024

Вие сте тук

Звезда от турския сериал "Великолепният век" пристига в Албена

30.05.2013
Беазит - малкият син на Сюлейман Великолепни в турския хитов сериал "Великолепният век", пристига днес в Албена, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс. Той се казва Ерхан Джан и е само на 14 години. Поводът за визитата му в българския курорт е международният конкурс Best child model of the world 2013. Талантливият актьор е сред най-известните деца в Турция, а миналата година бе избран за най-добър детски модел в света. 
Ерхан ще присъства на гала шоуто на 31 май във Вариетето в Албена. Спектакълът, по време, на който ще бъдат избрани най- красивите модели сред децата на планетата, ще продължи близо 3 часа. Участват 45 момичета и момчета от Русия, Южна Африка, Пуерто Рико, САЩ, България, Украйна, Кипър и др. държави. Всички имат атрактивни костюми и са пристигнали в България със своите щабове, включващи известни дизайнери, гримьори, фризьори.
Два дни с участниците бе и фолк певицата Джина Стоева, която бе в курортния комплекс, за да забавлява абитуриентите. Децата си направиха снимка за спомен с родната ни изпълнителка и взеха автографи от нея.
"Best Model of the World" се провежда oт 1987 г., а през 2009 и 2011 г. България бе негов домакин. Партньор на организаторите т.г. е "Албена" АД.
Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed