20 Апр. 2024

Вие сте тук

Звезда от Боливуд на щанда на Албена в Индия

22.01.2013

Eдна от най-големите звезди на индийското кино Кушал Тандон и неговата приятелка Елена Боева посетиха щанда на Албена по време на туристическата борса SATTE 2013 в Мумбай, съобщиха от пресцентъра на курортния комплекс.


В присъствието на множество местни медии и участници в изложението двамата получиха ваучер за 7-дневна почивка в петзвездния хотел в Албена "Фламинго Гранд" за успешното си представяне в известното танцувално шоу "Nach Baliye".

 

Визитата на най-известната в момента двойка в страната на Индира Ганди бе организирана от Руслан Йорданов - PR и ръководител сектор "Реклама" в Албена и Стефан Йонков - ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси на България в Индия. Наградата бе връчена лично от Йовка Страшилова - зам. директор "Продажби" в курорта.

 

Стотици присъстващи в панаирното градче използваха присъствието на боливудската звезда и чаровната българка, за да вземат автографи от тях и да си направят снимка за спомен. Кушал Тандон е на 28 г. През м.г. той получи престижните награди Zee Gold Awards за златен дебют и Indian Telly Awards за свежо ново лице в киното. С Елена Боева се запознават във филмовата академия в Ню Йорк. Дядото на Кушал е бивш министър от най-населения щат Утар Прадеш. За семейството се знае, че има сериозно политически позиции в столицата му Лакнау.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed