25 Апр. 2024

Вие сте тук

Живи алпийски рози украсиха Кемпински Хотел Гранд Арена

19.02.2013

Масите в лоби бара на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще бъдат украсени с с живи растения – алпийски рози от Пирин планина.

 

Инициативата е в съответствие със зелената политика на хотела и като допълнителен принос към красивата природа в района на Банско, съобщиха от хотела.  

 

Красивите алпийски рози в саксии внасят планински дух в хотела, предоставяйки възможност на гостите да се докоснат до природата на Пирин планина.  

 

Следвайки идеята за разпространяване на знания за Пирин, хотелът се опита да намери най-подходящите за декорация живи цветя. Предложението за тези красиви планински цветя дойде от асистент-мениджъра „Хотелско домакинство” Веселина Якубова.

 

Алпийската роза е приказно цвете, което расте по билата на Пирин планина. Генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос, който самият също е планинар, бе много доволен от инциативата и избора на алпийската роза, която е виждал високо в планината.

 

Така освен естествената и красива декорация, инициативата показва и уважението към майката-природа, както и ангажимента на хотела да запази природнитебогатства за бъдещите поколения, представяйки ги по най-добрия начин на своите гости.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed