20 Апр. 2024

Вие сте тук

Ексклузивните награди за събития - Eventex Awards 2014 - отворени за регистрация до 19 декември

20.11.2014

 

 

За втора поредна година Eventex Awards са отворени за регистрация на международно ниво. Събитийни експерти от цял свят могат да се регистрират за участие до 19/12/2014 г.

 

Международните награди за събития и събитийни технологии Eventex Awards са отворени за ранна регистрация до края на м.ноември. До 30-ти таксата за участие в съревнованието е с 50% отстъпка. Условия за участие и повече информация ще намерите на: http://eventex.co/awards/.

 

Eventex Awards са международни награди за събития с над 10 категории, сред които “Най-добра Конференция”, “Най-добра Kампания”, “Събитие на Годината”, “Събитие на Публиката” и “Най-добра Ивент Технология”.

Професионалисти от събитийната индустрия в цял свят могат да се регистрират за участие със своите най-креативни и вълнуващи проекти от 2014 г.

 

Регистрацията за наградите се извършва само на английски език до 19/12/2014 г. Сред новите категории в тазгодишното издание са “Най-добро събитие с кауза”, “Най-добра Старт-Ъп Технология за Събития” и “Най-добро музикално събитие”. Някои от победителите от 2013 г.:

 

  • Electric Ireland #Dancergy: 100% природосъобразно събитие, номинирано в 3 категории и победител в две от тях: “Събитие на Годината” и “Зелено Събитие на Годината”;
  • Sli.do: лесен и достъпен софтуер за организатори на събития, победител в категорията “Ивент Технология на Годината”;
  • IIA Congres Buiten: холандска конференция с прогресивен замисъл, номинирана в 3 категории и победител в 2: “Конференция на Годината” и “Събитие на Публиката”.

 

Международните награди Eventex Awards се оценяват от световни експерти в ивент индустрията, добре познати с техните постижения и професионализъм в глобален мащаб.  Събитията, спечелили първа награда, получават статуетка, сертификат и електронен бадж, който организаторите да използват на уеб-страниците си, за да споделят постижението. Събития, спечелили втора и трета награда, получават съответния сертификат и електронен бадж.

Победителите в Eventex Awards 2014 ще бъдат обявени на гала церемония в Rainbow Plaza, София, на  25 февруари, 2015 г.   

 

Повече информация за Eventex Awards ще намерите на: http://www.eventex.co/awards, фейсбук страницата на  Eventex и в Twitter@eventexco.

 

 

 

 

Етикети: 
Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed