25 Апр. 2024

Вие сте тук

Един безплатен ден обещават на туристите в Ричоне

26.05.2015

 

Безплатен хотел, безплатно такси, безплатно кафе – това не е награда от лотарията или рекламна акция, а жест към гостите на града от страна на италианския курорт Ричоне. Ако го посетите на 29 май, целият спектър услуги ще ви бъде предоставен безплатно по повод Деня на града, съобщи National Geographic. Празникът на гостоприемството ще е в петък, което ще позволи на гостите на града да останат и през уикенда, надяват се организаторите.

 

По време на акцията ще са безплатни баровете и концертните площадки, кафенетата и ресторантите, общественият транспорт, спа центровете, фризьорските салони, хотелите и плажовете. Идеята за безплатния ден принадлежи на местната туристическа организация и е получила пълната подкрепа от градските власти.

 

И тъй като винаги има някой, който не подкрепя инициативата, безплатните места ще са отбелязани с оранжево знаме, което да подскаже на туристите, че тук всичко ще е безплатно за тях. Разбира се, от бакшиши никой не се отказва. Трябва да се знае и още една подробност: безплатните услуги са не през целия ден, а в определени часове, казват организаторите и предлагат на желаещите да проверят  пълната програ на сайта на акцията Riccione Day

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed