26 Апр. 2024

Вие сте тук

Деян Беко е новият изпълнителен директор на Карлсберг България

17.07.2014

Той ще работи за увеличаване дела на компанията на пазара на бира и сайдер в страната

 

Деян Беко поема позицията изпълнителен директор на Карлсберг България от 1-ви август 2014 г. Той заменя досегашния изпълнителен директор Габор Бекефи, който ще продължи да управлява групата на Карлсберг Сърбия, включваща Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна Гора, съобщиха от компанията.

 

„Щастлив съм, че получих възможността да оглавя една от водещите компании на пазара на бира и сайдер в България. Моята амбициозна цел е да продължим да растем въпреки икономическите трудности в страната. За целта ще разчитаме на разнообразна гама от продукти с отлично качество, както и на оригинални маркетингови подходи,” сподели новият изпълнителен директор.

 

Деян Беко застава начело на Карлсберг България, след като в продължение на 18 месеца заема позицията Търговски директор в компанията. Той притежава богат и ценен опит на различни ръководни длъжности в Карлсберг Сърбия. От април 2010 г. до началото на 2013 г. Беко отговаря за търговските операции в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора. За тези три години той успешно управлява екип от над 200 професионалисти, като постига увеличение на пазарния дял във всички пазарни канали.

 

 

“Процесът на трансформация на Карлсберг България премина на следващ етап и сега е правилното време Деян Беко да поеме ролята на изпълнителен директор. Убеден съм, че той има всички качества, за да се справи успешно с новите си отговорности и се надявам близкото ни сътрудничество да продължи и занапред – вече като равни“, каза досегашният изпълнителен директор на Карлсберг България Габор Бекефи.

 

Деян Беко е завършил програма за висши мениджъри в Лондонското бизнес училище и е преминал различни обучения по лидерство и стратегическо управление в Харвардското бизнес училище.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed