19 Апр. 2024

Вие сте тук

Денят на кариерата в "Кемпински" привлича над 1000 млади таланти

09.02.2012

10 март е големият ден за веригата "Kempinski" - в  Kempinski Hotel Airport в Мюнхен представители на Управителния борд на хотелската компания и топ мениджмънта, както и 60 генерални мениджъри на хотели ще интервюират млади кандидати, които имат желание да започнат или развият кариерата си в най-старата група за луксозни хотели в Европа. Предлагат се както работни места за начинаещи в областта на гостоприемството, така и позиции за средни и висши мениджъри  - вземайки предвид амбициозната цел на веригата за продължаваща експанзия. Веригата "Кемпински" планира да увеличи портфолиото си до 120 хотела в Европа, Близкия Изток, Африка и Китай до 2015 година.
 
 
От първа ръка:
Хенрике Госман, Вицепрезидент в сектор „Развитие на таланти” и отговарящ за Деня на кариерата в „Кемпински”
 

Каква е целта на Деня на кариерата в „Кемпински” 2012? Какви се надявате да бъдат резултатите?
Бихме искали да се срещнем с много млади таланти и да обсъдим какво би могла да направи веригата „Кемпински” за тях и тяхното професионално развитие, но също така с какво те биха могли да допринесат за представянето на нашата група. Приоритетът ни е и ще продължи да бъде откриването на млади талантливи хора, които да отведат компанията в бъдещето. Това е и причината тяхното развитие и обучение да бъдат от първостепенно значение.
 
Каква е концепцията за този ден? Какво да очакват участниците?
Концепцията на Деня на кариерата е идеята, че търсенето на таланти е отговорност на генералните мениджъри, топ мениджмънта и Управителния борд. Именно затова те ще бъдат на място през целия ден, включително и нашият Президент и Главен изпълнителен директор, Рето Витвер.  По този начин, кандидатите ще могат да разговарят директно с хората, взимащи решения, да имат уникалния шанс да им направят впечатление, да ги убедят, да покажат мотивацията си и желанието си за работа в индустрията на международното гостоприемство.  Решенията ще бъдат взети в този момент на това място. След като идентифицираме талантите за "Кемпински", ние ще направим всичко възможно да им намерим работа в някой от хотелите ни по света.

Какво предлага „Кемпински” на младите таланти?
Ние предлагаме възможности за работа в международна бързо разрастваща се компания, най-старата и успешна група за луксозни хотели в Европа, с много варианти за първа работа и изкачване по професионалната стълбичка.  Освен това, фирмата осигурява  индивидуален подход и възможности за развитие в зависимост от избраната сфера. С известна гъвкавост, новаторски дух и интерес към приключенията, можете да напреднете доста бързо. Насърчаваме кандидатите да приемат предизвикателства в разнообразни дестинации, тъй като това ще им осигури професионално развитие и ще разкрие нови черти от личността им.

Бърз поглед към Деня на кариерата в „Кемпински” 2012
Кога: Събота, 10 март 2012 г.
Къде: Kempinski Hotel Airport, Мюнхен
           Terminalstr. / Mitte 20            
           85356 Мюнхен, Германия

Записвания на www.kempinski-jobs.com

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed