Маргаринът с масло и точените кори за баклава и сладкиши с дипломи от СХП за най-успешни нови продукти
Два продукта на водещия бранд на хранителния холдинг „Белла България” – BELLA – бяха отличени с дипломи от Съюза по хранителна промишленост (СХП) по време на Единадесетата национална научно-практическа конференция „Хранителната индустрия в България – днес и утре”, която се проведе под патронажа на Министерството на земеделието и храните в София.
По традиция конференциите на СХП отбелязват Деня на хранителната промишленост. Честването е съпроводено с отличаването на най-успешните нови продукти, пуснати на пазара през изминалата година. Сред тазгодишните наградени продукти са маргаринът с масло и корите за балкава и сладкиши на BELLA.
Проф. Пантелей Денев, зам.-ректор на Университета по хранителни технологии (Пловдив), връчи отличията за най-добър нов фирмен продукт „Bella маргарин с масло“ и „Bella точени кори за баклава и сладкиши“ на директор „Производство” на „Белла България” Атанас Урджанов.