18 Апр. 2024

Вие сте тук

Два къмпинга откриват за "Каварна Рок Фест"

15.06.2016

 Два къмпинга ще бъдат на разположение на посетителите на "Каварна Рок Фест", съобщиха организаторите на музикалното събитие, сред които е и община Каварна. Освен обявената нова възможност за къпингуване и тази година по настояване на редовните посетители на фестивала е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполага с ток, вода и санитарни възли.


Като мярка за безопасност на стадион "Калиакра", който ще бъде сцена на фестивала, няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства, посочват организаторите. Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно за фестивалните прояви на стадиона, но с придружител и попълнена декларация. Декларацията може да бъде разпечатана от сайта на фестивала или да бъде получена от охраната на входовете на стадион "Калиакра".


На сцената на "Каварна Рок Фест" на 2 и 3 юли ще излязат Аксел Руди Пел,"Оdd Crew","Varg","E-an-na","Avantasia","Soilwork","Last Hope","Myrath" и "Thiarra".

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed