От началото на юли петзвездният Гранд Хотел София има нов Управител хранене - това е динамичната и креативна Виолета Василева. Тя е завършила специалност „Туризъм” в УНСС - София и магистратура по Бизнес администрация в Икономическия институт към БАН, съобщиха от хотела.
Виолета е с богат опит в хотелиерския бизнес. Тя започва професионалната си кариера в хотел Даунтаун, като впоследствие придобива и допълнителен опит като член на основния екип, подготвящ откриването на 5-звездния Гранд Хотел София и 4 –звездните Сентръл Парк Хотел София и Суит Хотел София. През последните 10 г Виолета е заемала последователно позиция Мениджър събития в Гранд Хотел София и Маркетинг директор на групата хотели на Никми: Гранд Хотел София, Сентръл Парк Хотел София и Суит Хотел София.
Виолета оглави отдел Хранене на трите хотела, след като премина подготовка в най-престижното училище по хотелиерство в Европа - Ecole Hoteliere de Lausanne за най-новите тенденции в областта на храненето.
Пожелаваме на Виолета много сполука в новото начинание!