25 Апр. 2024

Вие сте тук

Гранд Хотел София - с награда от Tripadvisor

04.02.2014

Гранд Хотел София стана победител в сегмента Луксозни/Топ хотели за 2014 в категорията „Избор на пътуващите”, съобщиха от хотела. Той  бе класиран на второ място от общо 25 обекта в България. В дванадесетата година на наградите най-отличаващите се хотели са поделени в няколко категории: "Топ хотели", "Бюджетни", "B&B", "Семейни хотели", "Луксозни", "Романтични и малки хотели".

 

Наградата „Избор на пътуващите” се определя от отзивите и мненията на милионите членове на Tripadvisor в света.

 

„Вълнуваме се да наградим най-добрите хотели в света, определени от мнението на тези, които ги познават най-добре – милионите пътуващи по света, които  посещават Tripadvisor, за да споделят своите преживявания”, казва Барбара Месинг, директор маркетинг в Tripadvisor.

 

„Радвам се, че усилията на всички колеги през годината бяха разбрани и оценени от нашите гости. Трудно е да се поддържа еднакво високо ниво на всички услуги в един 5-звезден хотел, а за Гранд хотел София отличителното е, че всички дейности и заведения се менажират на място, а не от външни фирми. Най-сърдечно благодарим на всички наши гости, те са най-добрият ни коректив за смисъла на това, което правим за тях“, коментира наградата Жулиета Серафимова, генерален мениджър на „Гранд Хотел София”.

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed