24 Апр. 2024

Вие сте тук

Грандиозно парти за началото на ски сезона в Банско

13.12.2012

Банско открива новия ски сезон 2012-1013  на 15 декември с голямо парти, съобщиха от курорта. С годините откриването на се превърна в традиция.

 

„Кемпински Хотел Гранд Арена Банско”  ще е в епицентъра на това първо за зимата вълнуващо събитие. Той ще бъде сборно място за много официални лица и VIP гости, дошли специално за откриването на сезона, съобщиха от хотела.

 

Тържествата ще започнат с популярното състезание „Победи шампионите”, където всеки ски любител ще има възможността да пробва скоростта си в директна надпревара с трима легендарни скиори, които ще се спуснат преди тях – супер шампиона Марк Жирардели, най-добрия скиор на България за всички времена Петър Попангелов и самия Херминатор – австрийската легенда Херман Майер, за когото това ще бъде и първата му визита в България.

 

Следващата атракция ще бъде играта „Търсачи на съкровища”, която пожъна невиждан успех през 2012 година. В тази игра стотици фенове буквално ще копаят снега за невероятни награди, едната от които е чисто ново Audi A1!

 

Голям принос за наградите за всички фенове на зимни спортове има и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: уикенд в хотела, спа ваучер за двама, ваучер за вечеря в известния средиземноморски ресторант „Коме Прима”, както и ваучер за незабравим уикенд в Кемпински Китцбюл.

 

Междувременно на 14-15 декември хотелът ще бъде домакин на тест драйв на чисто новото Porsche Cayenne GTS. Това събитие ще бъде ексклузивно за гостите на хотела. По време на този уикенд  гостите на Кемпински ще имат възможност да опитат автентични японски специалитети и невероятно кулинарно шоу в уникалния за Банско „Sushi Bar & Teppanyaki Grill” на хотела, където висококвалифицирани азиатски готвачи ще приготвят комбинация от екзотични ястия. 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed