19 Апр. 2024

Вие сте тук

Гордън Рамзи отвори ресторант в Лас Вегас

12.05.2012

 

Прочутият шеф Гордън Рамзи отвори първия си ресторант в Лас Вегас. Заведениято е в емблематичния хотел Paris Las Vegas, съобщи RestaurantNews.com.

Gordon Ramsay Steak е стейкхаус, разположен на две нива. Интериорът е съвременен, а менюто е израз на модерния подход към традиционното за подобно заведение меню.

Исках пространството да бъде иновативно и затова исках да направя нещо ново в стейкхаус концепцията в Лас Вегас. За да го постигна, събрахме страхотен екип, който е в състояние да предложи едно хем класическо, хем иновативно и свежо меню, каза Рамзи при представянето на заведението.

Ресторантът ще бъдет включен в популярното шоу HELL’S KITCHEN, което ще стартира в началото на юни и ще се излъчва два пъти в седмицата по FOX. Победителят в поредния сезон ще получи мястото на главен готвач в заведението и ще работи под ръководството на Кевин Хий, който оглавява Gordon Ramsay Steak.

Визията на Гордън Рамзи по отношение на ресторантите е повлияна от модерния стейкхаус. За приготвянето на ястията ще се използва първокласно американско телешко. Британското влияние ще е изразено в богатия избор на ястия, характерни за Острова. Пример е традиционната лучена супа, но не френска, а британска, приготвена с ейл, карамелизиран лук и препечени филийки с топен чедър; пушен телешки тартар, овкусен с лимонова кора, червен лук, каперси и напоени с гинес семена от горчица; агнешко в стил Колорадо с овчарски пай, кюфтенца, бейби моркови и картофено пюре;

тофи-пудинг и пр.


Гостите могат да използват iPad, за да поръчат ястието или напитката си. Устройството ще съдържа подробнисти за всички 325 вида вина във винената листа, снимки и предложения за десетте най-добри коктейла, които се сервират в заведението.


 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed