02 Май 2024

Вие сте тук

В новия брой на THExperts четете

24.01.2013

Туристическите борси и изложения, кои са основните правила за участие в тях и какви са най-често допусканите грешки ще прочетете в темата на първия за годината брой на THExperts. В интервю за изданието Бисерка Огнянова и Вихра Огнянова разказват за 30-годишнината на борсата „Ваканция“.

 

Какво да очакваме от туристическита 2013 г., върху кои пазари и продукти ще се фокусират маркетингът и рекламата ще научите от статия в броя.

 

Как бе приет новият бранд на България и как може да бъде използван ще разберете от едноименна статия.

 

Кой в хотела е най-важен? Отговор на този въпрос ще получите от статията „Равнис по госта“. Авторката, с дългогодишен опит в хотелиерството, обаче акцентира не върху госта, а върху персонала в хотела, без който е немислимо постигането на отлично обслужване.

 

„Изгубени в превода“ е опит да се представят най-честите и типични грешки на хотелиерите при рекламата на чужди езици. Един от най-блестящите преводачи у нас съветва как да се избегнат най-разпространените недостатъци.

 

За ефекта ТрипАдвайзор споделят наблюденията си двама американски експерти.

 

Как да изберете CRM и компанията, която да го внедри, както и всички аспекти, които трябва да са ви известни, ще ви помогне статията „Индивидуалният подход към госта – ключ за доброто обслужване“.

 

Абонирайте се, за да получите пълен достъп до цялото съдържание на сайта THExpert.  Как да го направите, ще научите тук.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed