02 Май 2024

Вие сте тук

В брой 2/2013 на THExperts четете

21.02.2013

 

 

Какво означава да бъдеш генерален мениджър на хотел? Това е темата на броя на февруарския брой на THExperts. Прочетете го, за да научите какво смятат чуждестранни експерти, както и генералните мениджъри на два емблематични софийски хотела – Гранд Хотел София и София Принцес.

 

В броя ще прочетете повече за най-новата туристическа атракция на Велико Търново, както и какви други атракции чакат туристите през лятото.

 

Какво трябва да съдържа наредбата за категоризиране на хотелите? Дискусия на тази тема, проведена по време на борсата „Ваканция и Спа Експо“, ще прочетете в рубрика Хотели. В същата рубрика ще намерите интересни материали, свързани със световния и българския опит по отношение на настаняването и напускането в хотела. Какво ще предложи на гостите си курортът Албена ще намерите също на страниците на изданието.

 

Само за ресторантьори:  съвети, които помагат да увеличите приходите си.Три статии ще ви подскажат как  да процедирате при негативни отзиви, как да привлечете и задържите гостите и какво означава аудиобрандиране и как да го използвате в заведението.

 

Зони, свободни от електронни устройства – антитехнологична революция или нов тренд? И какви са иновациите в ресторантьорския бизнес можете да  прочетете в рубриката „Оборудване, технологии“.

 

Всичко това – в новия брой на THExperts. Още ли не сте се абонирали?

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed