28 Март 2024

Вие сте тук

Въвежда се "синя зона" в Слънчев бряг

10.03.2011

В курорта Слънчев бряг - Изток през летния сезон ще бъде въведена "синя зона",  реши Съветът на директорите на дружеството в курорта. Заедно с това за борба с безразборното паркиране в комплекса ръководството на „Слънчев бряг” АД прие и цялостен вътрешен правилник за движението на превозните средства в източната част, съобщиха от курорта.

Леките автомобили, които влизат в източната част на комплекса, ще могат да паркират срещу заплащане на определени паркинг такси по прилаган от „Слънчев бряг” АД способ за плащане. Паркирането без заплащане и паркирането извън обозначените от дружеството територии ще е основание за поставяне на скоби и принудително отстраняване на съответното средство за движение. Предложение за часовете на действие на зоната са от 10:00 до 24:00 ч.

Акционерното дружество въведе и ограничения за зареждане на търговски обекти на територията на източната част на курорта. Доставките със стоки ще могат да се извършват от 05:00 до 09:00 ч. и от 16:00 до 18:00 часа. Ще има и забрана за движение по частните пътища на “Слънчев бряг” АД на всички видове мотопеди, АТВ, мотоциклет, независимо от начина на задвижване и вида на двигателя.

През лятото такситата в Слънчев бряг ще бъдат максимум 150. С предимство ще са шофьорите от община Несебър. Дружеството ще изисква единна максимално допустима тарифа, отразена на всяка местостоянка на български, руски и английски език. Таксиметровите шофьори ще са задължени да посрещат туристите с утвърдено униформено облекло. Върху легалните жълти коли в комплекса ще има залепен запазен знак на „Слънчев бряг” АД.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed