19 Апр. 2024

Вие сте тук

Все повече фирми организират тиймбилдинг

25.09.2012

Над 70 хиляди нощувки от конгресен туризъм са реализирали в Албена през последните две години. Най-големият хит сред малки и големи компании е тиймбилдингът, научи THExperts от курорта Албена.


Фирми и ведомства от цялата страна и от Румъния сплотяват колективите си, събирайки ги край морето. Отделно курортният комплекс е предпочитано място за бизнес събития (конференции, семинари или технически срещи), изложби, фестивали, концерти и за специални поводи партита. Традиционно в Албена своите срещи провеждат медици, съдии, нотариуси, и др.
Домакините от Албена отбелязват, че комплексът е единственото място по българското Черноморие, което разполага с над 20 конферентни и заседателни зали с капацитет от 10 до 1500 места. Всяка зала е оборудвана с професионално и модерно техническо оборудване.
Тази есен най-търсен е конферентният пакет "Фламинго Гранд", който се предлага на цена от 39 лева на човек. Цената включва наем на конферентна зала с пълно оборудване (проектор, флипчарт, маркер), две кафе паузи (кафе, чай, минерална вода), обяд - бюфет в ресторант "Есеншълс" и безжичен интернет достъп.


Конгресен център "Фламинго Гранд" е разположен в централната част на курорта и е лесно достъпен за делегати настанени в други хотели в курорта.


Конгресният център в петзвездния хотел предлага използването на 4 зали /Фламинго Гранд, АРА, Жако, Корела/ с капацитет от 22 до 265 места. Всички те са климатизирани и оборудвани с модерна техника, мултимедия, екран, флипчарт, президиум, катедра, система за озвучаване, безжичен интернет.


Всяка зала разполага с всички инсталирани компоненти, които са с най-високо качество на техническото оборудване и гарантират професионално протичане на всякакъв вид събития - семинари, продуктови презентации, конгреси, лекции и много други. Конгресният център разполагага с всякакъв вид допълнителна техника - прожекционна, аудиовизуална, звукова и дори система за гласуване. Системата за интерактивно гласуване предлага възможност за изнасяне на динамични и разчупени презентации, в които публиката да бъде въвлечена като активен участник, а не пасивен слушател.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed