23 Апр. 2024

Вие сте тук

Водни приключения за малки и големи в новия Аквапарк в Сол Несебър Ризорт

15.06.2015

 

Семеен Аква парк е една от новостите, с които Сол Несебър Ризорт ще изненада гостите си през летния сезон. Водната атракция е разположена сред парковата зона на комплекса и предлага разнообразие от 5 различни водни пързалки и 3 басейнa.

 

Боди слайд е пързалка, дълга цели 125 метра. Благодарение на начупената си форма тя предлага екстремно спускане, което любителите на силни усещания не биха искали да пропуснат!

 

Фрийфол е високоскоростна пързалка, която създава истинско чувство на безтегловност и кара сърцето да замре.

Онези, за които и това не е достатъчно, могат да опитат Акватюб - 66 метра  скорост и емоция, които ще накарат адреналина да закипи.

 

Спейсхол предлага различна емоция - 50-метровата пързалка ще ви остави без дъх. Засилвайки последователно адреналина ви на 3 нива, Спейсхол ви завърта с центробежна сила и ви „изстрелва” под висока скорост в басейна. Турболенс пък еекстремна атракция с дължина 63 м, предлагаща пързалки с различен наклон и усещане за шеметно спускане, което няма да забравите.Има и още - Рапид ривър е уникална атракция, разположена отделно от основния Аква парк. Пътят и се извива по склона над плажните тераси на комплекса и завършва в специално направен за целта басейн, сред сянаката на боровата горичка.

 

Аквапаркът отвори врати в началото на юни и ще работи до средата на септември, като ще е безплатен за гостите на комплекса Сол Несебър Ризорт.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed