29 Март 2024

Вие сте тук

Високопоставени представители на Rewe Touristik пристигнаха в България

30.06.2011

Четирима представители на Rewe Touristik пристигнаха в България за партньорска среща. 

Сьорен Хартман - говорител на управителния съвет на групата и президент на Rewe Touristik, Ролф-Дитер Малтцан - директор на отдел „Продукти” на Rewe Touristik, Волкан Шимшек - изпълнителен директор на RTH (Rewe Touristik Hotels & Investments) – фирмата, която управлява собствените хотелски марки CALIMERA, PrimaSol  и LTI,  и  Тим Гросе - Contracting Manager за България и Гърция са в нашата страна, за да представят обновената структура на фирмената организация, както и да очертаят намеренията си за развитие и задълбочаване на съвместната работа с българските си партньори.

В срещата участват и Калин Сутев, управител на приемащата агенция „МТС Инкоминг – БТС” и Начко Козарев - регионален управител на „МТС Инкоминг – БТС”- Бургас.

За първи път от 10 години насам толкова високопоставени мениджъри на Rewe Touristik идват в България, коментират туроператори. Това според тях е сигнал за много сериозните им намерения спрямо българския пазар. Очакванията са в края на сезон ‘2011 броят на германските туристи, посетили нашата страна да достигне 135 000, т.е. с около 20% повече от предходната година.

Представен с трите си марки ITS, Jahn Reisen и Tjaereborg, Rewe Touristik от години заема челното място сред немските туроператори по брой записани туристи за България. В продажбата на почивки има Rewe Touristik водеща позиция в цяла Германия. Групата обединява близо 2600 собствени и партниращи туристически бюра,  включително Atlas Reisen, DER Reiseb ü ro и Derpart. Към това се прибавят собствените хотели CALIMERA, PrimaSol и LTI, както и приемащите агенции в туристическите дестинации в Европа и други континенти.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed