02 Май 2024

Вие сте тук

Видин представя възможностите си за туризъм на изложение в Офенбург

14.12.2011

Възможностите за туризъм в област Видин ще бъдат представени на международно изложение в Офенбург, Германия, което ще се състои през септември идната година, съобщи заместник-областният управител на Видин Любомир Низамов на заседание на Областния консултативен съвет по туризъм. На България ще бъде предоставен безплатен щанд, като останалите разноски ще бъдат за сметка на участниците. Изложението в Офенбург се организира всяка година и в него участват над 508 изложители.

Областната администрация във Видин има партньорски взаимоотношения с германската област Ортенау, провинция Баден-Вюртемберг. Вследствие на доброто партньорство област Видин получи и покана за участие в изложението. За областта това е шанс да покаже богатото си културно историческо наследство и възможностите за туризъм пред потенциални германски инвеститори и предприемачи, каза Низамов.

Видинска област ще участва и в международната туристическа борса - "Ваканция Експо 2012", която ще се състои в София от 16 до 18 февруари 2012 година.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed