19 Март 2024

Вие сте тук

Вземете 3 месеца подарък - Microsoft Office 365

03.04.2013

Регистрирайте се с изпращане на заявка на: office365@thexperts.bg


Мислите, че лицензираният софтуер е доста скъп и не можете да рискувате с необмислени решения? Имаме добра новина за вас - можете да получите новата Облачна версия на популярния офис пакет на Microsoft безплатно за три месеца.

 

Единственото условие е да побързате и да се регистрирате ПРЕДИ 15 април.

 

За пробния период ще можете да тествате програмата и да прецените дали ще ви бъде полезна и в бъдеще. Експертите ви препоръчват тази версия, инсталирана на вашия компютър или използвана през интернет.


Облачната версия на продукта, наречена Office 365, включва Word, Excel, PowerPoint,OutLook, клиента за аудио- и видео- конференция Lync и споделената интернет среда Sharepoint.


Вашата безплатна версия ви предоставя да използвате до 25 потребителя, като всеки от тях може да инсталира продукта на до 5 работни станции (PC или MAC).


Използвайте сигурните и надеждни решения за управление на бизнеса от Microsoft.


Очаквайте още информация по темата: Облачните технологии в хотелиерството - сигурност и удобство в следващия брой на THExperts в края на април.


Побързайте! Срокът за получаване на 3-месечния подарък е валиден при регистрация до 15.04.2013, при това за ограничен брой потребители.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed