29 Март 2024

Вие сте тук

България – с най-много награди на Балканските СПА-Оскари в Скопие

20.10.2015

 На церемония в Македонската столица бяха наградени най-добрите в СПА индустрията

 

 

"Виктория СПА" бе обявена за най-добра СПА верига на Балканите в Скопие. В македонската столица се състоя церемонията по награждаването на най-добрите в СПА индустрията на полуострова. Собственикът на Виктория СПАВиктория Кесаросвка получи престижната награда и от сцената на Народния театър на Скопие сподели, че наградата е стимул за по-нататъшната й работа и развитие на бизнеса.

 

Доайенът на българската СПА индустрия д-р Таня Беличенова получи специалната награда за цялостен принос за развитието й в България и на Балканите.

 

 

„Красота,стил и класа“ е формулата на испанската козметика „Натура бисе" Барселона която получи награда за най-добър СПА продукт. Престижното отличие бе връчено на Грети Гарсия - представител на бранда за Балканите, а отскоро и за Турция.

 

 

Новооткритият СПА хотел "Монте Кристо" в Благоевград бе удостоен с почетна статуетка на Балканите.

 

 

Наградените на церемонията в Скопие получиха възможност да участват  на Световните СПА награди, които традиционно се провеждат през февруари  в Лондон.

 

За отличията се бориха 15 номинирани в различни категории от Румъния, Гърция, Турция, България, Сърбия, Косово, Македония, Босна и Херцеговина. Те получиха кристални стаутетки и златни сертификати, съобщи Николай Диковски, организатор на церемонията.

 

 

 

Журито бе съставено от топ СПА-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури бе е д-р Силвия Паскалева - европейски СПА експерт.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed