26 Апр. 2024

Вие сте тук

България се представя като дестинация на многообразието в Лондон

02.11.2012

„България – уникална в многообразието си“ (Bulgaria – Unique in its Diversity) е мотото, под което страната ни се представя на 33-то Световно туристическо изложение World Travel Market 2012 в Лондон, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

 

На националния щанд от 293 кв.м, чийто основен организатор е МИЕТ,  като съизложители се включват 25 туристически фирми и общини.

 

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в официалната програма на изложението, което ще се състои от 5 до 8 ноември в изложбения център ExСel. WTM е най-голямата борса за професионалисти в туристическата индустрия.

 

На втория ден (6 ноември) ще се проведе традиционната министерска среща, която през тази година е посветена на устойчивото развитие на сектора. Непосредствено след нея в зала South Gallery 27 в център ExCel ще се състои и пресконференция за българското участие на изложението. На нея ще бъдат представени възможностите на страната ни като целогодишна дестинация.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed