12 Дек. 2023

Вие сте тук

България се завърна на туристическата борса в Лайпциг

28.11.2012

България се завърна с информационен щанд на туристическата борса в Лайпциг след четиригодишна пауза. На трите ни деска на изложението в Източна Германия бяха представени възможностите за почивка по Северното ни Черноморие, съобщиха от курорта Албена, който е ключов участник на българския щанд. 

 

„Голям интерес имаше към Албена. Посетителите разказваха за своите незабравими почивки в курортния ни комплекс. Имаше много немските гости, които редовно и от много години почиват при нас и отзвукът им е много добър. Най-младите откриват Албена чрез новите ни информационни материали”, заяви Елена Георгиева - старши мениджър в сектор „Маркетинг и продажби” в Албена АД.

 

Туристическата компания презентира своите новости за Лято 2013 и на борсите в Букурещ и Брюксел.

 

„Традиционно към Албена има интерес от румънците и борсата в Букурещ го доказа. Очакваме и през следващото лято румънците отново да изберат българския курорт за своята почивка, тъй като е близо до страната им, цените и условията са много добри”, заяви Андрея Станчу – мениджър „Румънски пазар” в Албена.

 

В европейската столица Брюксел Марин Конов и Катерина Нейкова  се срещнаха с желаещите да почиват в Източна Европа. „Нашето участие показа, че Албена е добре позната лятна дестинация за европейските туристи. При нас идват хора, които търсят спокойствие и място, където могат семействата да релаксират заедно със свои приятели”, сподели Нейкова.  

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed