28 Апр. 2024

Вие сте тук

България представя ЕДЕН дестинациите си в Букурещ

14.03.2012

 България ще представи малко познати и нови маршрути в различни общини с акцент върху културно-историческия туризъм и богатството на природните им ресурси, известни като ЕДЕН дестинации, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.


Страната ни  участва в 27-ото международно туристическо изложение The Tourism Fair of Romania, което се провежда в Букурещ от 15 до 18 март 2012 г. В изложбения център на румънската столица България е представена с информационен щанд от 200 кв.м, организиран от МИЕТ. В него се включват 28 туристически организации, сред които туроператори, индивидуални туристически обекти и общини. 


The Tourism Fair of Romania е най-значимото международно туристическо изложение в Румъния за масова публика и професионалисти. България запазва характера си на традиционна туристическа дестинация за румънския пазар. Румънските граждани са лидери в списъка на чуждестранни туристи, посетили България. През 2011 г. те са били над 960 000 – с 4.6% повече спрямо 2010 г.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed