25 Апр. 2024

Вие сте тук

България популяризира ски туризма си на изложение в Москва

19.10.2011

Пет туристически фирми ще представят България на 18-ото международно туристическо изложение SKI & BOARD SALON’2011 от 21 до 23 октомври в Москва, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, което е организатор на българското участие. 
Страната ни ще участва с информационен щанд от 42 кв.м.  

През последните години България се утвърди на руския пазар като зимна дестинация, която предлага високо качество на услугите и атрактивни цени. Това обяснява присъствието й на SKI & BOARD SALON редом с водещи ски курорти.

Сред посетителите на изложението се очакват туроператори и мениджъри от туристически агенции, хотелиери, дистрибутори, търговци на едро, любители на зимните спортове.

SKI & BOARD SALON се осъществява с подкрепата на Министерството на спорта и туризма на Руската федерация и Федералната агенция по туризъм (РОСТУРИЗЪМ). В тазгодишното издание се включват над 200 туроператора и агенции, производители и дистрибутори на популярни спортни марки, ски курорти от различни държави.

Съпътстващата програма предлага дискусии по актуални теми за зимния туризъм, спортната инфраструктура и развитието на ски районите. В рамките на изложението ще се проведат състезания по планинско катерене, конкурси и ревюта.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed