02 Май 2024

Вие сте тук

БХРА ще връчи в понеделник годишните си награди

02.12.2011

На 5 декември 2011 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще връчи в хотел „Хилтън София” – зала „Мусала” своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

Сред гостите на официалната церемония ще присъстват министри и народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма, много членове на асоциацията от цялата страна. 

Най-дългогодишните отличия в туризма се обогатяват ежегодно с нови категории, следвайки успешното развитие на българския туризъм. През тази година новите награди са за: „Еко-комплекс”, „Средиземноморски ресторант”, „Казино хотел”, „Чуждестранен хотелски мениджър”, „Особен принос за обучението и развитието на кадри в областта на кулинарното изкуство в България”, „За принос в удължаване на туристическия сезон в България” и награда от Джапан Табако Интернешънъл България „За спазване на условията и реда за тютюнопушене на обществени места”.

Носител на Годишната награда на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) за „Мениджър в туризма на Балканите за 2011 г.” е Георги Щерев – член на УС на БХРА, управляващ съдружник на хотелски комплекс „Иберостар Обзор Бийч - Изгрев”, к.к. „Златни пясъци”.

БХРА ще присъди награди в 13 категории за хотелски комплекси, в 3 категории за ресторанти и 10 в категория мениджмънт.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed