19 Апр. 2024

Вие сте тук

Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България

23.06.2014

Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България, съобщиха от компанията. Той ще отговаря за разработването и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията, както и за успешното развитие и популяризиране на нейните брандове в България.    

 

Бранимир Братанов има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той се присъединява към екипа на Карлсберг България през август 2013 г., когато започва работа като бранд мениджър на марките Шуменско и Пиринско. Преди това Бранимир работи повече от 6 години на различни позиции в „Крафт фуудс България", където отговаря за развитието и налагането на марките в продуктовите категории „Шоколадови Десерти”, „Кафе миксове”, както и на шоколадите „Милка”.

 

„Встъпването ми в длъжност на тази позиция е голяма чест за мен. Вярвам, че добрият маркетинг е от особена важност за реализирането на пълния потенциал за растеж на Калсберг България на пазара на бира, който е един от най-конкурентните и динамично развиващи се в страната”, посочи новият маркетинг директор.

 

Бранимир Братанов е завършил комбинирана бакалавърска програма по „Бизнес Администрация и Икономика” в Американския университет в Благоевград и е преминал редица специализирани курсове по маркетинг в Австрия, Германия и Великобритания.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed