28 Март 2024

Вие сте тук

Боровец откри сезона с много сняг

23.12.2011

Боровец откри зимен сезон 2011/2012 със снежни писти, много емоции и страхотно вечерно парти "Fire&Ice".

През деня любителите на зимните спортове се радваха на прекрасни условия за ски и сноуборд на половин цена, a нощното каране е безплатно.

Програмата на откриването започнa с реверанс към World Snowboarding Day и първото демо по ски и сноуборд, в което aматьори и професионалисти премериха сили във форматите Слоуп Стайл и Еър Бег Джем Сешън.

Междувременно всички начинаещи скиори и сноубордисти, записали се в информационния център на Боровец - Borosport Adventure Center, по време на специално обявените happy hours, получиха безплатна екипировка и безплатни ски уроци от инструкторите на ски училище Бороспорт.

Децата се радваха на безплатни ски уроци и забавления в снежния детски парк Борокидс - любимото място на най-малките гости на курорта.

В зоната пред хотел Рила бе обособена специална "панаирна" част и дегустационен център, където майстор-готвачите на хотела демонстрираха уменията си, а гостите на Боровец дегустираха различни храни и напитки. Кулминацията на празника дойде заедно с идването на вечерта, когато стартира партито "Fire&Ice". Гостите на Боровец станаха свидетели на незабравим

Гостите се радваха също на огненото шоу на ски учителите от Бороспорт. и спусканията на младите ни ски и сноуборд таланти от клубовете "Чамкория", "Рилски скиор" и "Бороборд", на ефектни демонстрации на ратраци, моторни шейни и ATV, томболa с много награди, вкл. уикенд в хотел Рила, лифт карти, и много музика. От Бороспорт вярват, че доброто начало е гаранция за един прекрасен и снежен ски сезон.

Най-голямата гаранция за това са подобрените системи за изкуствено заснежаване и снегозадържане, които със сигурност ще направят така, че снегът да е достатъчно, а карането - качествено.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed