23 Апр. 2024

Вие сте тук

Бисерка Огнянова с пета самостоятелна изложба

06.06.2013

„Райска градина“ е озаглавена петата самостоятелната живописна изложба на Бисерка Огнянова, която бе открита снощи  в столичната галерия „Лик“.

 

Бисерка Огнянова е една от гранддамите на българския туризъм, чието име от няколко десетилетия е свързано с организиране на изложения с различен обхват и участници, но винаги фокусирани върху развитието на туризма. 

 

От завършването на Националната художествена академия през 1968 г. работи в областта на пространствения и графичния дизайн и рекламата. Проектирала е и е реализирала над 300 национални и международни изложения в България и по света. Работила е в най-големите изложбени центрове в Берлин, Лондон, Мадрид, Москва,  Токио и др.

 

Живописта е друга страст на Бисерка Огнянова, станала известна преди няколко години, когато бе организирана първата й самостоятелна изложба. От тогава тя активно работи в областта на живописта.

 

Днес почитателите на нейния талант могат да видят до 25 юни най-новите й творби, подредени под символичното мото „Райска градина“.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed