25 Апр. 2024

Вие сте тук

Барселона: полет на гастрономичната фантазия

07.05.2012

Полет на гастрономичната фантазия, при това в най-буквален смисъл, предлагат в Барселона. Градът е едно от местата в Европа с най-голям брой ресторанти на Мишлен. Съвсем наскоро за любителите на звездни заведения в Барселона е предложена нова атракция – гастрономичен тур с хеликоптер.

Организаторите твърдят, че това е първото в света предложение за въздушен тур в ресторантьорския бизнес. Услугата ще е достъпна само за гостите на Hotel Arts, които са избрали настаняване в луксозния апартамент на хотела.

Когато клиентите решат да посетят някой от ресторантите със звезди Мишлен, разположени извън града, ще им бъде предоставена лимузина, с която за броени минути ще могат да стигнат до летището за хеликоптери Cathelicopters. След това им предстои вълнуващ полет до един от ресторантите, където ги очаква ексклузивна вечеря.

Така мениджърите на Hotel Arts са решили да предоставят на гостите си максимално удобство за посещение на ресторантите, като избегнат характерните за града задръствания.

Турът може да се осъществи за максимум петима – толкова, колкото са пътниците на хеликоптера.

В рамките на услугата гостите на хотела могат освен да посетят ресторанта, и да разгледат някоя от интересните забележителности в околностите на Барселона – старинни манастири, традиционни винарни, в които се организират дегустации, или пък да посетят СПА център или да поиграят голф на някое от многобройните игрища.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed