06 Май 2024

Вие сте тук

Балканският културен тур на Албена – хит на борсата в Пекин

24.04.2012

Над 100 китайски туристически фирми са посетили щанда на Албена по време на туристическата борса COTTM в Пекин, съобщи зам.-директорът в сектор „Маркетинг и продажби” Йовка Страшилова. Големи туристически компании са проявили сериозен интерес към 10-дневния Балкански културен тур, който акционерното дружество презентира.

Голяма част от фирмите ще пристигнат на информационен тур, който ще даде възможност лично да се запознаят с тристранната обиколка на полуострова, преди да я предложат на своите клиенти. Маршрутът включва най-интересните места, като отделно от Албена са изготвили за китайските си гости и 8-дневна културна програма в България и Румъния, която включва посещения в Букурещ, Брашов, Сибиу, Русе, разходка по делтата на Дунав, Велико Търново, Варна и др. интересни места.

Делегацията на Албена, в която бил включен и Живко Димитров – организатор на международния шахматен турнир в Албена, се срещнала с треньора на китайския национален отбор по шахмат и с представители на спортното министерство. По време на срещата е било представено състезанието, като възможност за азиатците да се включат и да премерят сили, както и кандидатурата на Албена за шахматната Олимпиада през 2016 година.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed