02 Май 2024

Вие сте тук

"Астрал холидейс" ще прибере туристите на "Алма Тур" от Анталия

24.09.2011


Всички български туристи,  които са на почивка |Крит и Анталия по линия на туроператора „Алма тур” , ще бъдат върнати довечера с три полета, организирани от „Астрал Холидейс”,  съобщи председателят на Комисията за защита на потребителите Александър Масларски. Осигурени са полети от Анталия за София и Варна, както и от Крит за София. Туристите са своевременно уведомени за мястото и часа на полетите. Това са всички български клиенти на „Алма тур” в чужбина, увери Масларски.

Тази нощ бяха транспортирани за Санкт Петербург последните руски туристи, блокирани на черноморските летища, съобщи зам.-министърът на икономиката Иво Маринов. 88 от тях са били превозени от Варна към Бургас, откъдето, заедно с още 15 души, са отлетели със самолет на „България Ер”. 20 пътници, за които не са били намерени места, са отпътували днес за Москва с други полети.

На 9 септември авиокомпания „България Ер” отмени чартърите на „Алма тур” за Русия заради натрупани от туроператора дългове от 7 млн. лв. На 16 септември бяха анулирани още два полет за Санкт Петербург.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed