26 Апр. 2024

Вие сте тук

Американците избраха Omni Hotels & Resorts за най-луксозна верига

25.03.2011

Международната хотелска верига Omni Hotels & Resorts - е обявена за най-луксозна хотелска верига в света от Harris Poll EquiTrend. Веригата включва 50 луксозни хотела и курорта в САЩ, Канада и Мексико- Веригата може да зарадва клиентите си с разнообразни услуги с високо качество, предлагайки им голф, СПА курорти и бизнес хотели.

Веригата е избрана за Best of the best при проучване на популярни брандове. Автор на проекта е американската компания Harris Poll EquiTrend, която се занимава със социологически и маркетингови проучвания.

В проучването са анкетирани 26 хиляди американци, проучени са хиляди брандове и някои от тях са определени като най-добри в 52 различни категории. Брандовете се оценяват по популярност, по качество на услугите и търнесе сред клиентите.

Според президента на Omni Hotels & Resorts Майк Дейтемаер, компанията е поласкана от високата оценка. По думите му тя е заслужила първото място със стремежа да осигури на гостите си високо равнище на персонализирани услуги и постоянно повишаване на качеството.

В автомобилната индустрия като най-добри са оценени автомобилите Mercedes-Benz («Самые лучшие автомобили класса люкс - 2011»), хотели с най-добро обслужване са тези, които принадлежат към веригата Хилтън, най-добър телефон на годината е Моторола, а най-добра банкова карта е Visa.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed