26 Апр. 2024

Вие сте тук

Алиталия свали наполовина цените на билетите за пациенти в специализирани болници

13.05.2013

Националната авиокомпания Алиталия обяви  50-процентно намаление на цените на билетите за пътници, които ще лекуват в специализирани болници в Рим, Милано и Генуа. Намалението е валидно в двете посоки на превоз по вътрешните линии във всички класи на самолетите на авиокомпанията, които обслужват полетите до летищата Рим Фиумичино, Милано Линате и Генуа Сестри.

Пътниците от цяла Италия, които са получили направление за съответните болници могат закупят самолетните билети от самите лечебни заведения. В случай на промяна в сроковете на лечението ще бъдат променяни и датите на полетите, без това да се отразява на цената на билета. Със същото намаление може да се ползва и един придружител на пациента.


"Над 40 процента от нашите пациенти са от други области и тези значителни облекчения ще помогнат на семействата, които са принудени да се обърнат към нас поради изключителната сложност на случаите," заяви здравният директор на специализираната детска болница "Бамбин Джезу" в Рим.


"Ние сме горди с участието си в този проект, който се вписва в в широката гама от обществени отговорности на всяко търговско предприятие," изтъкна президентът на авиокомпанията Роберто Коланино.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed