24 Апр. 2024

Вие сте тук

Албена стартира презентациите за Лято-2012 в Мюнхен

02.11.2011

Курортният комплекс "Албена" ще представи новостите за лято-2012 на туристически изложения в Германия, Великобритания, Финландия, Русия, Румъния и други страни, съобщиха от пресцентъра на ваканционното селище.

Първата презентация на курорта ще бъде на туристическото изложение в Мюнхен в дните от 3 до 6 ноември. "Албена" ще има собствен щанд и на Roadshow на туроператорите FTI и ITS през този месец в Германия.

Курортът ще представи офертите си на туристическата борса в Лондон от 7 до 10 ноември. Мениджърите на "Албена" ще рекламират възможностите за почивка на българското Черноморие и на международното изложение в Хелзинки - най-значимото туристическо събитие за Северна Европа и Прибалтика. През март догодина курортът ще привлича туристи и на международните борси в Москва и Букурещ, допълват от пресцентъра на комплекса.
Изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев вече обяви, че курортът предвижда минимален ръст - в рамките на 1-4 на сто, в цените за почивка през следващото лято.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed