25 Апр. 2024

Вие сте тук

Албена презентира новостите си в Дрезден и Букурещ

13.11.2013

Ваканционно селище "Албена" презентира новостите си за Лято 2014 на изложението по време на представянето на лятната програмата на ДЕР Туристик 2014 в Дрезден, съобщи пресцентърът на курорта. В изложението в немския град участваха 700 хотелиери от 31 страни. 1600 експедиенти се запознаха с продукта на туристическите компании.

"Пpодавачите проявиха голям интерес към Аквапарка в Албена за Сезон 2014. Много запитвания имаше за велотуровете и тенис пакетите, които Албена вече предлага за следващия сезон. Интересуваха се и как изглеждат новите стаи в Ralitza Superior Aqua Club. Има вече и конкретни запитвания за почивки в Албена, а от ITS са оптимисти за следващото лято. Техните данни сочат, че има значителен ръст за записванията на гости от Германия, като най-голям той е за хотел "Боряна" сравнение с данните за миналия сезон", заяви Елена Георгиева - мениджър "Продажби" за немски пазар.

 

Домакините обявиха и интересна благотворителна кампания. В сътрудничество с фондация "Райнер Мойч" да спонсорират изграждането на 10 училища в Африка, Южна Америка и Азия през 2014 г., като целта на фондацията е техният брой да достигне 100. До момента са направили 32 такива училища.

 

От 14 до 17 ноември Албена ще презентира своите възможности за почивка и на туристическото изложение в Букурещ. Сред акцентите в румънската столица е и Великден, който традиционно събира във ваканционното ни селище много гости от северната ни съседка.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed