20 Апр. 2024

Вие сте тук

Албена посреща водещи руски туроператори

09.06.2016

Водещи туроператори от Русия ще посетят ваканционно селище Албена  в рамките на Директорски рекламен тур, организиран от фирма ICS TRAVEL GROUP за най-добрите туристически агенти на Руската федерация, съвместно с ваканционно селище Албена и българския туроператор VASSY TRAVEL, съобщиха от курорта. Събитието е от особена важност, тъй като дава възможност на туристическия бранш да обмени актуална информация за продажбите и предлагането на България като желана дестинация от крупните туристически фирми в Русия.

 

Руският туристически елит ще има възможност лично да се запознае с предимствата на региона и страната ни в областта на ваканционния отдих, включително и с едни от най- популярните сред руските туристи хотели. Известни хотелски вериги и ваканционно селище Албена ще презентират новостите за този сезон, както и готовността си за посрещане на гости от Руската Федерация.

 

По данни на Асоциацията на Туротераторите на Русия България е на четвърто място сред най-популярните сред руските граждани дестинаии, като челните места продължават да заемат Италия, Испания и Гърция.

 

В конференцията на тема е „Перспективи в развитието на руския туризъм в България“ ще вземат участие 33-ма директори на водещи руски турфирми, а също така и представител на туристически информационен портал.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed