29 Март 2024

Вие сте тук

Аквапаркът в Албена отваря врати на 1 юни

29.05.2016

 

На 1 юни – безплатен Аквапарк в Албена за всички деца под 12 години

 

Най-модерният Аквапарк в България – Аквамания, който се намира  във ваканционно селище Албена, отваря врати на 1 юни. Входът за всички деца под 12- годишна възраст ще бъде безплатен. Възрастните пък ще могат да се насладят на атракциона с 50% намаление от цената за входа.

 

На тържественото откриванегостите ще бъдат посрещнати от аниматорите на хотел Ралица Супериор, преобразени в символите на Албена – Доди, Алби и Ири. На входа за всеки посетител ще има безплатен сладолед и напитка.

 

Сред най-интересните атракциони в Аквамания са 191-метровото “ТОРНАДО”, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение от този тип, както и 77-метровата пързалка за отвесно спускане “FreeFALL”. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества множество водни атракции за деца и възрастни. Канадска компания, лидер на световния пазар на водно - увеселителни съоръжения в страни от 6 континента, е проектант на пързалките.

 

Посетителите на парка имат възможността да влязат в завладяваща надпревара помежду си на четирите писти, с обща дължина от 315 метра на атракциона „ПроРейсър" или да изкачат 20-метровата кула и да изпитат тръпката от рафтинга на 183-метровия „Мамут". През територията на парка си прокрадват път „Мързелива река" и бързеите на „Дивата река". Паркът крие скалисти каньони, вълнуващи фонтани, водни оръдия и специални ефекти.

 

За най-малките Аквамания в Албена разкрива един истински рай от цветове, детски площадки с причудливи космически същества и миниатюри на пързалките за възрастни.  Шеметни водни ефекти и фонтани ще отприщят въображението на децата в „космическата палуба на Костенурката" (Фонтанът на Костенурката) или в „Лагуната на лунния кратер" (детската площадка). Разположен до детската зона е „Барът на Галактическия пилот" (Бар Басейнът), Просторният „Звезден тунел" (двуетажният Снек Бар) е кръстопътна точка за всички онези, решили да отпочинат със свеж коктейл на сенчестата бар Тераса.

 

Безплатен и неограничен достъп до Аквамания получават гостите, настанени в три хотела в Албена: Примасол Ралица Супериор, Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита парк. За всички останали се предлагат целодневни и полудневни пакети.

 

От 1 до 15 юни и от 1 до 15 септември промо цените за целодневен пакет са следните: за лица с ръст до 90 см – безплатно; за лица с ръст от 91 до 120 см - цена 10 лв.; за лица с ръст над 120 см - цена 25 лв.

 

Цените за целодневен пакет в силен сезон са следните: за лица с ръст до 90 см – безплатно; за лица с ръст от 91 до 120 см - цена 15 лева; за лица с ръст над 120 см - цена 35 лева; групов билет (5-има възрастни)- цена 150 лева.

Цените за полудневните пакети, след 14 ч., са с отстъпки.

В посочените цени на услугата са включени водни атракции, рингове, съблекални, душ, тоалетна, чадър и шезлонг при възможност. Цените включват ДДС. Аквапаркът предлага срещу допълнително заплащане и други услуги, като ползване на сейф, хавлия, както и консумация в заведенията за хранене и баровете.

 

При предварителна резервация на група от 15 човека се предоставя 1 безплатен вход.


 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed