28 Апр. 2024

Вие сте тук

АБТТА честити на туристическия бранш Деня на туризма

27.09.2013

В навечерието на Световния ден на туризма, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, АБТТА  поздравя всички колеги, посветили своите знания, умения и сили на туризма и пожелава много здраве, успех и лично удовлетворение по случай професионалния празник.

 

Туризмът отбелязва своя празник повече от 30 години.

 

Всяка година Световната Туристическа Организация акцентира върху различни възможности и предизвикателства, пред които се изправя туристическата индустрия; разпознаваем в целия свят, Денят на туризма и неговото мото през 2013 Туризъм и водни ресурси – да защитим нашето общо бъдеще подчертава значимостта на водата като актив на туризма, акцентира върху отговорността на туристическата индустрия  за стабилното управление на водните ресурси и потвърждава ангажираността на световния туризъм за осигуряване на устойчиво водно бъдеще на Земята.

 

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) се присъединява към глобалната кампания за опазване на световното водно богатство и в отговор на призива на Световната Туристическа Организация за обединяване на усилията на всички нива и във всички сектори, ще отбележи Световния ден на туризма на остров Корфу с официална среща с партньори от Гръцката Туристическа Асоциация и местните власти за обсъждане на ключови въпроси относно устойчивото използване на възобновяемите природни ресурси.

 

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти АБТТА  обявява национална дарителска кампания  От любов към България - Заедно можем много с кауза за опазване на природата и туристическите ресурси на България. Дарителската кампания  е личното послание на АБТТА по случай световния празник на туризма и  има за цел набиране на средства за подпомагане туристически обекти  с висока природна стойност и утвърдена национална значимост.

 

„Осмото чудо на света”, „подземното царство на приказките”,  уникалната пещера   Магурата е първият национален туристически обект, към чиито проблеми АБТТА  избира да привлече вниманието на държавата и обществеността.   

 

Инициативата за набиране на средства, които ще бъдат предоставени за възстановителните и благоустройствени дейности на една от най-красивите български пещери ще продължи в периода от 27 септември 2013 г. до 27 септември 2014 г. 

 

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, АБТТА  приканва всички, които се чувстват свързани с българския туризъм, с българската природа, култура и история да се включат в национална дарителска кампания  От любов към България - Заедно можем много и направят дарение за благоустройствени дейности в пещера Магура чрез банков превод към следната набирателна сметка:

 

Титуляр на сметка: Асоциацияна Българските туроператори и туристически АгентиБанка:                   Райфайзенбанк

IBAN:                     BG40RZBB91551061038120

BIC:                       RZBBBGSF

 

Името на дарителя и дарената сума ще бъдат качени в списъка с дарители в уеб-сайта на Асоциацията една седмица след получаване на дарението, освен ако в рамките на тази седмица не бъде поискано изрично и писмено обратното.

За получаване на  документ, който удостоверява дарението пред данъчните служби, моля изпратете контакти и данни на адрес info@abtta.com

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed