22 Септ. 2018

Вие сте тук

«Carlson Rezidor Hotel Group» - Хотелска верига на 2012

22.11.2012

«Carlson Rezidor Hotel Group» е обявена за „Хотелска верига на годината“ в рамките на годишните награди на Worldwide Hospitality Awards 2012.

 

Отличието бе връчено на тържествена церемония в Париж на президента и генерален директор на «Carlson» Труди Рауцио (Trudy Rautio) и Курт Ритер (Kurt Ritter), президент и генераленом директор на  «The Rezidor Hotel Group».

 

Компанията е удостоена с престижния приз за забележителни постижения в четири насоки: развитие, иновации, управление на персонала и ефективност на бизнеса.

 

 «За  «Carlson Rezidor», създадена през януари тази година,  е голяма чест да бъдем обявени за най-добра хотелска компания в света. Екипът ни доказа, че философията на групиповката «Yes I Can!» намира отклик в цял свят, затова искаме да благодарим на  80-те хиляди служители, които работят 81 държави в света»,  подчертаха Труди Рауцио и Курт Ритер.


Създаването на стратегическия алианс между международната компания  «Carlson», работеща на световния пазар на туризма и гостоприемството, и хотелската групировка  «The Rezidor» бе обявено на 19 януари т.г.  Днес портфолиото на групировката включва над 1300 хотела в брандовете  «Radisson Blu»; «Radisson®»; «Country Inns & Suites By CarlsonSM», «Park Inn by Radisson»; «Hotel Missoni и Park Plaza®».

 

Към 2015 година «The Carlson Rezidor Hotel Group» планира да създаде допълнителни приходи в размер на  над 400 млн. долара и да увеличи приходите на стая (RevPAR) с над  9 пункта. Амбицията на групировката е да стане „работодател номер едно“ в хотелиерската индустрия.

 

Наградата  Worldwide Hospitality Awards е създадена от президента и генерален директор на  «MKG Group» Георгис Панайотис (Georges Panayotis). Главната цел е да предостави на компаниите в хотелиерския бизнес да демонстрират постиженията си.  

 

На снимката: Труди Раутио (втората отляво) и Курт Ритер (в средата) на връчването на Worldwide Hospitality Awards 2012.

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed