19 Окт. 2018

Вие сте тук

За четвърти път Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е „Най-добрият ски хотел на България”

20.11.2017

Хотелът споделя триумфа си с Банско, награден за „Най-добър ски курорт

на България за 2017г.” от Световните ски награди

 

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за „Най-добър ски хотел на България за 2017 г.” от Световните ски награди. Хотелът печели първата си награда в тази категория още със стартирането на програмата през 2013г.  и след това последователно през 2014 г. и 2015г. Два месеца по-рано, хотелът получи и друга престижна международна награда, а именно за „Най-добър хотел на България за 2017г.” от Световните туристически награди.

 

Бляскавата гала церемония по връчване на Световните ски награди тази година се състоя на 18 ноември в хотел A-Rosa Кицбюел, в Австрия като част от специално подготвената за участниците тридневна програма от развлекателни активности и занимания. Над 200 водещи експерти в ски туризма, професионалисти и пазарни лидери от цял свят присъстваха на най-дългоочакваната вечер за ски индустрията.

Генералният Мениджър на Кемписнки Хотел Гранд Арена Банско, Наталия Каширская, също бе сред ВИП гостите и имаше честта да се качи на сцената и лично да приеме наградната статуетка от името на хотела. „За мен е голямо удоволствие и съм изключително горда да получа тази ценна за нас награда“, коментира г-ца Каширская. „Бих искала да благодаря на всички, които дадоха гласа си за нас, за тяхната лоялност и признание, както и на целия си екип за техните усилия да предоставят на нашите гости неповторимо изживяване. Тази година имаме двоен повод за празнуване, тъй като Банско също бе отличен за „Най-добър ски курорт на България”, вече за пета поредна година. И хотелът и дестинацията имат всъщност много какво да предложат и ние сме много радостни, че нашите гости ни оценяват като най-добрите на българския пазар. Тези значими отличия допринасят перфектно за нашата цел да популяризираме хотела и курорта на международния пазар за луксозни ски дестинации“.

Победителите бяха отличени на база на гласувания от цял свят от водещи специалисти в ски индустрията и от хиляди потребители на луксозни пътувания. Пълният списък на победителите е публикуван на www.worldskiawards.com/winners/2017

 

 

 

 

www.kempinski.com/presswww.gha.com

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed