17 Окт. 2018

Вие сте тук

"Карта София" ще дава на туристите намаления в 50 места в столицата

27.11.2017

 Тридневна карта за пътуване ще предоставя на гостите на столицата не само възможност да използват цялата градска мрежа, но и да получат намаления при посещение на над 50 обекта в града. Новият продукт ще се нарича

"Карта София"  и е разработен в Центъра за градска мобилност, съобщиха от общината. Картата е  на стойност 20 лв, важи за един човек и ще е с тридневен срок на валидност. 

 

 Превозният документ дава възможност не само да се пътува без ограничение до всички интересни за туристите места в София, но и за намаления в над 50 обекта из града. Сред тях са много заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и развлечение, включително с картата може да се кара по-евтино и картинг.


Подготвя се книжка-каталог, в която с фотоси и координати ще бъдат включени всички обекти, които предоставят намаления на притежателите на картата. До отпечатването на книжката-каталог, включените в картата места могат да се видят на официалната страница на ЦГМ.


"Карта София" е предназначена за всички български и чуждестранни гости на столицата. Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават превозни документи

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed